Sök

Här hittar du sommarens 5 mest lästa artiklar

Köpa bostad - det viktigaste att tänka på

Oavsett om du köper en bostadsrätt eller en fastighet är ett bostadsköp oftast ditt livs största affär. Här har vi samlat det viktigaste att tänka på inför ditt köp av din framtida bostad. Läs artikeln här. 

Gifta sig - enklare än vad du tror

Funderar ni på att gifta er? Det är faktiskt enklare än vad många tror. I den här artikeln går vi igenom hur ni gör - från förlovning till vigsel. Läs artiklen här.

Så stressar ni ner inför bröllopet

Att planeringen kring ett bröllop lätt blir till en stressfylld börda kan nog majoriteten av alla bröllopspar skriva under på. Det är mycket som ska planeras, allt från själva datumet då vigseln ska äga rum till vilken smak och färg det ska vara på bröllopstårtan. Läs artikeln här.

Sälja bostad - viktiga saker att tänka på

När du ska sälja din bostad finns det mycket att tänka på. Det handlar inte bara om att välja rätt fastighetsmäklare, städa och styla bostaden. Här har vi samlat några viktiga saker att tänka på för en smidig försäljning. Läs artikeln här.

Vad innebär det att gifta sig?

Ett äktenskap innebär så mycket mer än att bara lova varandra evig kärlek och trohet. Det finns även en rad olika juridiska aspekter som kan vara bra att känna till. Läs artikeln här.