Sök

En spännande första tid för Livspusslet

Livspusslet.se har fått en flygande start och aktivitetsnivån har varit hög, såväl från alla medverkande företag och tjänster som från användarna. Gör vi en djupdykning i statistiken för de första tre månaderna som Livspusslet varit tillgängligt ser vi att relationer står i centrum.

Text: Lotta Dahlstrand, Affärsutvecklingschef Familjens Jurist

Att just relationsrelaterade tjänster och information hamnar högt kanske inte är helt förvånande. Vi vet att sommaren 2021 på många sätt är ett startskott på något nytt för många. Vi rör oss sakta men säkerligen ut ur en speciell pandemi-tid som både tärt på existerande relationer och skapat ett litet vakuum vad gäller nya.

Det kan röra sig om så enkla saker som att man skjutit upp planerade bröllop, och därmed också inser att man behöver både råd och professionell hjälp för att snabbt få ihop den perfekta tillställningen, nu när man äntligen kan bjuda in gäster igen. I andra änden finnsrelationer som tagit sig en rejäl törn där vi nu ser ett stort intresse för relationsrådgivning och den hjälp som så behövs för att komma överens om alla detaljer i en separation. Här hamnar som så ofta också barnen i centrum och vi ser att frågor kring just barn och separation finns med bland de mest lästa artiklarna varje månad.

För oss på Familjens Jurist är är det oerhört roligt att se hur väl Livspusslet tagits emot på marknaden. Vi ser att antalet användare går upp från månad till månad, vi ser att användarna i snitt stannar länge på såväl informations- som tjänstesidor och framför allt får vi bara glada tillrop från alla inblandade. Att tjänsten behövts är uppenbart. Att än fler lär upptäcka dess storhet inom kort är självklart.