Sök
Cynk

Paketpris på Försäkringsinventering Dödsbo + Avslut av sociala medier

Just nu kan du beställa Försäkringsinventering dödsbo + avslut av sociala medier till ett förmånligt paketpris om 2 500kr (ord. pris 3 390kr). Erbjudandet gäller fram till och med 31 januari 2022.

Följande ingår i paketpriset

Försäkringsinventering Dödsbo
Försäkringsinventering Dödsbo är en unik tjänst där vi kontaktar och inventerar de engagemang dödsboet hade hos respektive försäkringsbolag, så att dödsboet inte förlorar pengar som det faktiskt har rätt till. 

Vi kontaktar 99,4% av försäkringsbolagen (i Sverige) där svenskarna har sina försäkringar. Vi levererar en sammanställning för dödsboets ev. försäkringsinnehav för respektive försäkringsbolag.

Vi inventerar bland annat begravningskassor, medlemsförsäkringar, tjänstepensioner, olycksfallsförsäkringar, tjänstegruppliv. Vi har hjälpt tusentals dödsbon att identifiera tillgångar dödsbodelägarna inte visste fanns.

Från att vi har fått godkända fullmakter tar det ca 2 veckor innan vi levererar resultatet.

Avslut av sociala medier
För att stänga ner en digital profil krävs flera olika fullmakter och intyg. Det kan även vara krångligt att få dem godkända, vilket kan göra att processen drar ut på tiden. Därför samarbetar vi med Cynk, som snabbt och säkert ordnar ett avslut i sociala medier.

Cynks tjänst hjälper de anhöriga att stänga ned den avlidnes profiler på sociala medier och på så sätt förhindra att exempelvis personliga länkar och bilder sprids.

 • Vem kan köpa tjänsten - avsluta sociala medier?
  Efterlevande till avlidna personer som har ett konto på något media som är klassat som socialt media, exempelvis Facebook och Instragram.
 •  Raderas all information när Cynk genomfört uppdraget?
  Ja, all information för aktuella länkar raderas. Texter, bilder och filmer etc raderas och går inte att återfinna. Viktigt är att man har kopierat materialet man vill spara innan man skickar uppdraget till Cynk. r materialet innan uppdraget skickas.
 • Hur lång tid tar det för Cynk att avsluta den avlidnes sociala medier?
  Det beror på, i vissa fall tar det bara minuter och i vissa fall kan ta upp till två månader.
 • Kan Cynk ta bort mailadresser, hemsidor och bloggar?
  Nej, det kan dem tyvärr inte, enbart sociala medier.

Kontakt

Kontakta oss redan idag! Vi finns tillgängliga mån-fredag kl. 09:00-17:00.

08-32 98 00