Sök
Familjens Jurist

Släktforskning

  • Kostnadsfritt uppstartsmöte
  • Släktforskning för dödsbon
  • Släktforskning för privatpersoner 

Vill du veta mer om din släkt? Eller behöver du en släktutredning till bouppteckningen? Familjens Jurist hjälpa dig hitta den information du behöver.

Släktforskning för dödsbon

Vilka är arvingar och var finns de?
Vi hjälper dig som ska ta fram uppgifter till en bouppteckning att ta fram den arvsberättigade kretsen i Sverige samt adressuppgifter.  I vissa situationer kan vi även hjälpa till med att ta fram adresser utomlands. 

Släktforskning för privatpersoner 

Varifrån kommer du? Vilka är dina anfäder?
Är du allmänt intresserad av att få reda på mer om din släkt, dina förfäder och deras släktgårdar så hjälper vi dig med historisk släktforskning. Vi kan ta fram tre eller fyra generationer men ofta även personer som levde under 1800- talet. Vi tar fram så många uppgifter som vi kan rörande namn, födelse, vigsel och dödsdatum.

Vilka är dina kusiner?
Vi kan också hjälpa dig att ta fram uppgifter om nu levande personer i släkten. Har du tappat kontakten med kusiner eller andra släktingar så kan vi ta fram uppgifter om dessa personer.

Vilka är de som du delar DNA med?
Har du ett DNA-test från Ancestry, MyHeritage eller någon annan liknande tjänst, som visar var det finns personer som du delar DNA med? Vi kan hjälpa dig att ta fram lite mera fakta om vilka dessa personer är och hur släktbanden mellan er ser ut.

Vi kan hjälpa till

Kontakta oss för ett kostnadsfritt uppstartsmöte där vi gemensamt går igenom uppdragets omfattning, era förväntningar och vad som är möjligt att genomföra. Efter mötet får ni en prisuppgift och tidplan för godkännande.

Kontakta oss

Vill du veta mer om Familjens Jurists tjänster? Ring oss gärna! Vi finns tillgängliga vardagar kl. 8-17.

0770-339 939