Sök
Rädda Barnen

Bli månadsgivare till Rädda Barnen

Rädda Barnens mål är alltid att nå så många barn som möjligt med effektiva och långsiktiga insatser. Vi använder dina pengar där behoven är som störst – och där våra experter bedömer att de gör mest nytta för barnen.

Vi har lång erfarenhet av att arbeta med barns rättigheter i många länder – och vi vet vad som krävs för att åstadkomma varaktiga förbättringar för barn inom olika områden. Att vi är så breda i vår verksamhet är verkligen en enorm styrka.

Vid akuta insatser i krig och katastrofer har vi beredskap för att kunna agera snabbt och rädda så många barns liv som möjligt. De flesta liv förloras under katastrofens första dagar – ju snabbare vi agerar, desto fler barn kan vi rädda. Vi öronmärker därför inga gåvor för specifika ändamål, eftersom det är viktigt att vi alltid har en buffert med pengar som vi kan använda omedelbart.

Tack vare din och andras vilja att hjälpa till kan vi fortsätta vårt livsviktiga arbete för barnen. Din gåva ger barn mat och medicin, möjlighet att gå i skolan, en meningsfull fritid och skydd mot våld och krig. Pengarna du skänker används där våra experter bedömer att behoven är som störst och där de gör mest nytta.Tillsammans ger vi barn en ljusare framtid. Tack!

Kontakt

Måndag–torsdag, klockan 8.30-17.00 Fredag klockan, 8.30–16.00

08-698 90 00

Kontakt

Måndag–torsdag, klockan 8.30-17.00 Fredag klockan, 8.30–16.00

08-698 90 00