Sök

Erbjudanden till dig som har juristförsäkring eller juridisk rådgivning som en del i hemförsäkringen

Till dig som har juristförsäkring eller juridisk rådgivning som en del i hemförsäkringen har vi samlat erbjudanden från våra samarbetspartners. Här kan du läsa mer om de olika erbjudandena och hur du använder dom.

Förvaring av testamente hos Familjens Jurist

Ett testamente är en värdefull handling som för att vara giltig behöver vara i original. Det är därför viktigt att förvara testamentet på ett säkert ställe för att se till så att det inte försvinner.

Familjens Jurist erbjuder dig som har Juristförsäkring eller juridisk rådgivning som en del i din hemförsäkring 500 kr rabatt på livslång förvaring av testamentet. Ordinarie pris är 1 995 kr men med rabatten betalar du endast 1 495 kr.

I Familjens Jurists förvaringstjänst kan du förvara både testamenten du har skrivit i den digitala tjänsten eller när du fått hjälp av en jurist.

Vill du ta del av erbjudandet? Klicka här för att läsa mer och lämna dina kontaktuppgifter så ringer vi upp dig.

Dödsboförvaltning hos Familjens Jurist

Efter ett dödfall är det många praktiska delar att ta hand om. Förutom bouppteckningen så kan Familjens Jurists hjälpa dig med dödsboförvaltningen. Det vill säga att ta hand om den avlidnes ekonomi och annat praktiskt arbete som behöver göras. Det kan exempelvis vara att betala räkningar, säga upp medlemskap och prenumerationer, hjälpa till med försäljning av bostaden och försäljning av aktier, fonder och värdepapper.

Familjens Jurist erbjuder dig som har Juristförsäkring eller juridisk rådgivning som en del i din hemförsäkring 20% rabatt på vårt arbete med dödsboförvaltning.

Vill du ta del av erbjudandet? Klicka här för att läsa mer och lämna dina kontaktuppgifter så ringer vi upp dig för att boka in ett möte.

Vita Arkivet

Vita Arkivet är en kostnadsfri tjänst från Fonus där du bland annat kan skriva hur du önskar att din begravningsceremoni ska utformas och var du vill begravas, vad som ska hända med dina personliga tillhörigheter och ditt husdjur när du inte längre finns, och om du har några försäkringar eller andra viktiga papper som dina anhöriga bör känna till. Vita Arkivet kan du fylla i digitalt eller i som ett pappersexemplar.

Vill du skriva ett Vita Arkivet? Läs mer om Vita Arkivet här.

Begravning hos Fonus

Fonus är Sveriges mest anlitade begravningsbyrå och har sedan 1945 hjälpt kunder att planera och genomföra begravningar.

Fonus finns i hela Sverige och du som har juristförsäkring eller juridisk rådgivning som en del i hemförsäkringen genom Folksam har möjlighet att ta del av medlemsförmåner hos Fonus. Läs mer om vilka förmåner du kan få här.

Försäkringsinventering från Cynk

Vet du vilka försäkringar du har? Eller ska du göra en bouppteckning och undrar vilka försäkringar som fanns? Cynk är ett företag som erbjuder försäkringsinventeringar för privatpersoner, dödsbon och företag.

Till dig som har juristförsäkring eller juridisk rådgivning som en del i hemförsäkringen erbjuder Cynk ett förmånligt pris på sina tjänster för Försäkringsinventering Privat och Försäkringsinventering Dödsbo.

Vill du ta del av erbjudandet? Klicka här för att lämna dina kontaktuppgifter så ringer Cynk upp dig.