Sök
Stockholm Pride

Bli volontär under Stockholm Pride

Bli en del av Skandinaviens största Pridefestival. I Stockholm Pride arbetar alla från styrelse till festivalledning och volontärer ideellt. En fantastiskt rolig, intensiv, utvecklande och inkluderande upplevelse som fått många att komma tillbaka år efter år.

Vad kan Stockholm Pride ge dig?

I Stockholm Pride arbetar alla från styrelse till festivalledning och veckovolontär ideellt. En fantastiskt rolig, intensiv, utvecklande och inkluderande upplevelse som fått många engagerade volontärer att komma tillbaka år efter år. Tillsammans skapar vi en trygg plats för HBTQ-personer, sätter HBTQ-frågor på den politiska agendan och skapar nordens största Pridefestival!

Om Stockholm Pride

Föreningen Stockholm Pride är en ideell och medlemsstyrd organisation för alla som delar vår värdegrund. Föreningens styrelse utses av medlemmarna på årsmötet. Styrelsen ansvarar för verksamheten mellan årsmöten och rekryterar ledning för verksamheten och alla våra projekt såsom sommarfestivalen Stockholm Pride, Stockholm Winter Pride och Pride City.

Föreningens syfte är att synliggöra hbtq-frågor och skapa en frizon för homosexuella, bisexuella, trans- och queerpersoner och de könsuttryck som finns inom hbtq-rörelsen. Allt arbete inom föreningen sker på volontär basis.