Sök
Bjurfors

Köp bostad i Spanien med Bjurfors

  • Kostnadsfri köprådgivning
  • Svensktalande mäklare på plats i Spanien
  • Tillgång till stora delar av spanska bostadsmarknaden

Vi finns på flera orter i Spanien med svensktalande mäklare på plats. Vi hjälper dig att köpa eller sälja din bostad. För dig som har frågor och funderingar om att göra bostadsaffär i Spanien erbjuder vi kostandsfri rådgivning.

Mycket av det som kännetecknar en bostadsaffär i Spanien känner du igen från den svenska fastighetsmarknaden, men en del är annorlunda. Om du funderar på en bostad i Spanien hjälper vi dig kostandsfritt hela vägen, från funderingarna fram tills dess att du sätter nyckeln i dörren. Vi finns även tillahands om du vill sälja din bostad. Med vår långa erfarnehet och etablerade mäklare som är experter på sina områden så får du bästa möjliga förutsättningar för en lyckad bostadsförsäljning.

Ytterligare tjänster
Vi finns där för dig även efter avslutad bostadsaffär. Våra kontor har lokala samarbetspartners som vi varmt kan rekommendera. De kan bistå dig med en rad olika tjänster så som deklaration, hantverkare, uthyrningsagentur och inredare etc. Behöver du hjälp med något mer så finns Bjurfors där för dig.

Kontakt

Kontakta oss redan idag på: utland@bjurfors.se

073-856 38 46