Sök
Cynk

Avslut av sociala medier

I dagens digitala samhälle lämnar många avlidna inte bara ägodelar efter sig. Ofta finns deras profiler kvar i sociala medier, där konton inte automatiskt tas bort. För anhöriga kan följden bli ofrivilliga och smärtsamma påminnelser, och ett tidskrävande arbete för att avsluta dessa konton.

För att stänga ner en digital profil krävs flera olika fullmakter och intyg. Det kan även vara krångligt att få dem godkända, vilket kan göra att processen drar ut på tiden. Därför samarbetar vi med Cynk, som snabbt och säkert ordnar ett avslut i sociala medier. 

Cynks tjänst hjälper de anhöriga att stänga ned den avlidnes profiler på sociala medier och på så sätt förhindra att exempelvis personliga länkar och bilder sprids.

 • Vem kan köpa tjänsten - avsluta sociala medier?
  Efterlevande till avlidna personer som har ett konto på något media som är klassat som socialt media, exempelvis Facebook och Instragram.
 •  Raderas all information när Cynk genomfört uppdraget?
  Ja, all information för aktuella länkar raderas. Texter, bilder och filmer etc raderas och går inte att återfinna. Viktigt är att man har kopierat materialet man vill spara innan man skickar uppdraget till Cynk. r materialet innan uppdraget skickas.
 • Hur lång tid tar det för Cynk att avsluta den avlidnes sociala medier?
  Det beror på, i vissa fall tar det bara minuter och i vissa fall kan ta upp till två månader.
 • Kan Cynk ta bort mailadresser, hemsidor och bloggar?
  Nej, det kan dem tyvärr inte, enbart sociala medier.

 

Köp Avslut av sociala medier för 2 195kr. 

Kontakt

Kontakta oss redan idag! Vi finns tillgängliga mån-fredag kl. 09:00-17:00.

08-32 98 00

Kontakt

Kontakta oss redan idag! Vi finns tillgängliga mån-fredag kl. 09:00-17:00.

08-32 98 00