Sök
Tokeep

Tokeep - det digitala kassaskåpet

  • En app där du samlar allt viktig med en knapptryckning!
  • Dela Tokeep med din partner så kommer båda åt er gemensamma information
  • Hög säkerhet med BankID

Tänk att ha dina kvitton, garantier, intyg, lösenord och annan viktig information på ett ställe. Som kassaskåp, fast digitalt och mer lättillgängligt.

Att människan mår bättre av ordning och reda är en universell sanning. Vi vill ha koll på försäkringsbrev, huskontrakt, lånehandlingar, ägarbevis, biljetter, protokoll, familjens vaccinationskort, garantiintyg, inköpslistor, kvitton, identitetshandlingar och andra dokument och handlingar som är både nödvändiga och användbara för en friktionsfri tillvaro i det delade livet. Eller det egna.

Med Tokeep, som är en mobil app, kan du och din partner spara all sådan viktig gemensam information på ett och samma ställe. Båda kommer naturligtvis åt den gemensamma informationen och tjänsten gör det otroligt lätt att hitta det man söker. Säkerheten är hög och inloggning sker via BankID.

Med Premiumtjänsten kan du dessutom säkra att efterlevande kan komma åt din information om det värsta skulle hända. Ange vilka som skall ha åtkomst, så sköter vi resten.