Sök
Familjens Jurist Fastighetsenheten

Äga bostad

Oavsett om dina frågor gäller tvist med din bostadsrättsförening, samfällighetsförening, om ditt hus skadas vid en översvämning, om du undrar om grannens nya byggnation är tillåten eller om du vill ha hjälp med att besvara ett föreläggande från kommunen kan vi bistå dig.

Som ägare till en bostadsrätt, radhus, villa eller fritidshus kan frågor uppkomma där du behöver rådgivning från jurist eller bistånd i en tvist. Vi kan företräda dig i tvister såväl när motparten är din granne, en myndighet, bostadsrättsförening, samfällighetsförening eller annan.  

Vi är specialister på bostadsjuridik och vi kan på ett smidigt och kostnadseffektivt sätt hjälpa dig med en rad frågor som kan uppkomma för dig som äger din bostad. Förutom personlig rådgivning från våra erfarna jurister kan vi hjälpa dig att lösa tvister eller att skriva de juridiska dokument som du kan behöva.

Vi kan bland annat hjälpa till med:

  • Rådgivning och ombudshjälp rörande bygglov och detaljplaner
  • Rådgivning och ombudshjälp rörande tvister i granneförhållanden
  • Rådgivning och ombudshjälp rörande tvister med bostadsrättsförening, samfällighetsförening och myndigheter som du som bostadsägare kan hamna i.

Kontakta oss

Kontakta oss när det passar dig! Vi finns tillgängliga under vardagar kl. 08-17:00.

0770-339 939

Kontakta oss

Kontakta oss när det passar dig! Vi finns tillgängliga under vardagar kl. 08-17:00.

0770-339 939