Sök
Familjens Jurist Fastighetsenheten

Hyra

Vi kan hjälpa dig med en rad frågor rörande hyra. Förutom personlig rådgivning från erfarna jurister inom hyresrätt kan vi hjälpa dig att lösa tvister eller att skriva de juridiska dokument som du kan behöva.

Våra kunniga fastighetsjurister kan på ett smidigt och kostnadseffektivt sätt hjälpa dig med en rad frågor rörande bostad- och lokalhyra. Förutom personlig rådgivning från erfarna jurister inom hyresrätt kan vi hjälpa dig att lösa tvister eller att skriva de juridiska dokument som du kan behöva.

Vad kan vi hjälp dig med?

Rådgivning för hyresvärd - Om du är hyresvärd och önskar säga upp en hyresgäst kan vi hjälpa dig att analysera det rättsliga läget gällande exempelvis besittningsskydd eller uppsägningstid för att säkerställa att allt går rätt till när det gäller uppsägningen.

Rådgivning för hyresgäst - Som hyresgäst kan vi hjälpa dig som hamnat i tvist med din hyresvärd om exempelvis en uppsägning, brister i boendet, oskälig hyra mm.

Andrahandsuthyrning – Har du som hyresvärd eller hyresgäst funderingar om besittningsskydd eller vill upprätta ett hyreskontrakt vid en andrahandsupplåtelse kan vi hjälpa dig eller när du ska hyra ut en bostad i andra hand

Tvister om hyra – Vi kan bistå som ombud i tvister i både hyresnämnd som tingsrätt i hyresfrågor, så som uppsägning och förverkande av hyresrätten, skadestånd, hyresskulder, nedsättning av hyra mm.

Hyresavtal – Vi hjälper till med att tolka och upprätta hyresavtal anpassat utifrån dina behov och förutsättningar.

Kontakta oss

Kontakta oss när det passar dig! Vi finns tillgängliga under vardagar kl. 08-17:00.

0770-339 939

Kontakta oss

Kontakta oss när det passar dig! Vi finns tillgängliga under vardagar kl. 08-17:00.

0770-339 939